Gurkorna saltar lite extra...

Larrivée och en till kanadick på try- out (Pegoraro).
Ska bli spännande att se Larrivée, att döma av rapporterna från Malmö-håll verkar de skaffat sig en riktigt vass lirare. Västerås verkar ha insett det vi andra ser - det är tunnt framåt. Men om Larrivée infriar förväntningarna och Pegoraro visar sig vara ett bra köp så blir med ens VIK en kraft att räkna med. Två spelare gör inget lag, men två spelare gör en kedja och en kedja som producerar är mycket värt för ett lag.

*** *** *** *** *** ***

Det har pratats länge om det sjunkande intresset för landslaget och framförallt EHT- turneringarna. Jag har svaret. Är det så konstigt att ingen bryr sig om inte ens förbundet bryr sig? Bengt- Åke Gustavsson har under flera år visat upp ruskigt svaga resultat under turneringarna och sitter ändå säkert på sin post. Hade jag velat skapa intresse för turneringarna (från förbundshåll) så hade jag visat att de spelar roll.
Landslagets resultat kan inte vara viktiga var fjärde år, som det är nu. VM och EHT blir bara uttagningar inför OS. Nej, avsätt en coach som inte ser till att leverera - punkt.

Äntligen någon som sett förklaringen till Tre Kronors devalvering- eller hur?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0