Malmö Redhawks Support (MRS)

Idag fick vi så beskedet från Malmö Redhawks VD Pehr Malmström om att Malmö Redhawks tackar nej till en flygresa med supporterklubben MRS.

Klubben hade som de flesta nu vet, erbjudits 30 platser på planet, som skulle avgå från Köpenhamn till Helsingfors. Till MRS vice ordförande Jimmy Jensen säger Pehr Malmström på telefon att man tackar nej för att de inte passar in i lagets schema och planering.

MRS får acceptera detta trots att vi hade klartecken att vi i princip kunde få vilka avgångstider som vi önskade, i samråd med klubbledningen - transit till och från flygplatsen var också klar.

Nu har vi i alla fall fått ett besked och vi kan nu gå vidare med vår egen planering. Kanske är det så att många av er tycker att de är konstigt att Malmö Redhawks tackar nej och kanske är det så att flera av er inte längre har samma intresse av att resa med. Vi ber er i så fall tänka om eftersom de är laget vi skall stötta och inte oss själva.

Hur vi nu än väljer att resa, med flyg eller buss, så hoppas vi att alla som redan anmält sig, drygt 100 personer, verkligen kommer att “hänga på” vår resa. Anledningen till att vi nu igen tittar på bussalternativet är de att vi som alla vet eventuellt köper en egen buss inom kort.

www.redhawkssupport.se

Jag måste säga att jag är imponerad över Redhawks support initiativ. Men varför tackar Malmö nej till detta?
Skulle det inte vara ett gyllene tillfälle att bygga vidare på den tightare och mer engagerande stämningen som de lyckades bygga upp i Malmö under seriespelets sista månader. Supportrar och spelare tillsammans. Konstigt är det iallafall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0