Om Dany Heatley

Torontos GM berättar för NHL.com att Toronto inte är intresserat av Heatley. Burke tar - mycket riktigt - inte spelare som offentligt går ut och ber om en trade med tång.

Även om Burke lindar in orden något så säger är hans uppfattning tydlig, Heatley är inte en personlighet han vill se i ett lag som han leder. Att offentligt be om en trade, gör att Ottawas GM inte kan förhandla till sig en alls lika bra deal. Nu vet övriga lag om att Heatley kommer att tradas. I annat fall hade Ottawa kunnat ha mycket mer is i magen och tradat Heatley till ett mycket bättre pris.

Det är svårt att se vad Ottawa vill ha i utbyte. De är svaga över hela fältet om Dany försvinner. Spezza är bra, Alfredsson är bra, men djupet i laget har tagit kraftiga smällar efter Stanley- Cup förlusten mpt Anaheim för två säsonger sedan. Backsidan är direkt svag, där kan det finnas en vilja att förbättra. Sedan har Ottawa ett gyllene tillfälle att skaffa sig höga draftval inför draften, som är en stark årgång enligt experterna.

Att Heatley lämnar Ottawa bäddar för en blockbuster- trade och dom är alltid spännande som åskådare.

Bara Toronto håller sig borta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0