Robert Burakovsky

'Burra' fortsätter ännu en säsong. Trelleborg i division 3 får åter en kanonförstärkning. Burra gjorde 59 poäng på 17 matcher under fjolårssäsongen - en bra förstärkning.



Ännu roligare är Ekman- Larssons betyg från Phoenix General Manager, Don Maloney:

- Hans skridskoåkning och spel med pucken är på en helt annan nivå än någon av de andra på isen. Han är fortfarande den tunnaste spelaren på isen, vilket är överraskande, men om man någonsin kan påstå sig veta att någon spelare kommer att bli riktigt bra i den här ligan, är han den klaraste kandidaten vi har i vår organisation, säger Maloney till azcentral.com.


Det ska bli roligt att följa våran supertalang i år. Många reserverar sig för att han kan få ett tuffare andraår och att vi inte kan förvänta oss lika mycket av Oliver i år. Jag ser snarare att han kommer att bli en ännu stabilare spelare i år. Hans spelstil är inte spektakulär och han väljer sällan det svåra alternativet. Det Oliver gör - som får liknelser att gå till Niklas Lidström - är de enkla sakerna. Att sällan eller aldrig sätta sig i en svår situation. Frölunda (och Ottawas) Erik Karlsson har däremot en spelstil som inte direkt saknar risker, när hans spel fungerar så är han underbar att titta på, men har Erik en dålig dag så går inte mycket hans väg. Eftersom Oliver inte har en spelstil som riskerar så mycket, så kommer inte heller misstagen att öka denna säsong. Med en liten viktökning till i år så kommer Oliver också kunna hålla undan spelare från det egna målet på ett annat sätt och vågar han skjuta lite mer kommer också lite fler mål att trilla in. En klar topp- 2 back i Leksand, frågan är väl snarare om Houkko håller kvar sin position bredvid Oliver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0