'Nyllet'

Bäckström fyller den första centerplatsen i Washington, men vem fyller den andra efter att Fjodorov vänder hem till Ryssland? Det har ryktats om att Nylander ska återförenas med Jagr i KHL, men som Washingtons centeruppställning ser ut just nu så finns det plats till Nylander i andraformationen - antagligen tillsammans med Siomin (kanske blir lite för mycket snurr...). Lägg där till att George McPhee (Washingtons GM) sagt att de är ganska nöjda med sitt lag och inte ska vara speciellt aktiva idag. Snart vet vi...

Nylander är en bra spelare när han har rätt folk runt om sig, spelare som kompletterar hans kompetenser. Om Micke någon gång lärt sig att spela ett rakare spel hade hans karriär nog varit ännu bättre, en riktig konstnär i sina bästa dagar. Men det finns få spelare man skriker så mycket på framför teven, han släpper ju för f-n aldrig pucken!

1:a juli klockan 18.00 ja, underbart jippo. Nu kommer säkerligen dagen inte vara så händelsefull som man vill tro att den ska bli - men det ska ändå bli intressant. Många spännande spelare ser ut att finnas tillgängliga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0