Ett brev till Mikael Lundström

DEL 2


Oavsett vad du tar för dig för så kommer armén att hittas i tre läger. De positiva, de negativa och vänta och se. Jag är medlem i alla, jag är trött på alla.

De positiva: Stora trumman oavsett vad. Vi går upp i år, inget snack. Oavsett det är Crosby, Rhodin eller Ribbenstrand så är alltid värvningen mitt i prick! Aldrig blir förväntningarna så stora som i augusti när laget tar form och träningsmatcherna har kommit igång. Rhodin behövs för sin rutin och sitt skott i PP. Ribbenstrand för sin tuffhet  och Crosby är Crosby.

De negativa: Skeptiker in i själen. Det spelar ingen roll om du värvad Crosby, Rhodin eller Ribbenstrand så är alltid värvningen åt pipan. Rhodin är en gammal avdankad Karlstadråtta som vill tjäna lite extra pengar de sista skälvande sekunderna av sin karriär. Ribbenstrand är en stapplande stockholmsdiva som bara skadar spelare utan att kunna passa rakt. Crosby är en liten gnällig unge.

Vänta och se är en helt annan historia. Där väntar vi med att utfästa några anklagelser eller beröm. Vi sitter lugnt och tryggt i båten. Vi tänker inte sjunka in i någon hypotetisk diskussion som dömer spelare innan vi sett vad de presterar. Lundström ska få jobba i lugn och ro. Allt gott hittills. Det är däremot efter säsongen vi blir svin. Vi väntade och såg, du misslyckades med vad du lovade. Nu måste vi storstäda!

Allt du tar dig för bäste herr Sportchef så kommer vi att stå bakom dig, framför dig, vid sidan av dig. Undrande hur du tänker och vad du kommer att göra.

MVH
Uppkavlad

***

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0